Hop til hovedindholdet

Sejlsportsligaen logo

WOW morgennetværksmøde - AARHUS 2020


Dato og tid

Fredag d. 24. januar 2020 kl. 08:30 til 11:30

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 24. januar 2020 kl. 08:30

WOW morgennetværksmøde - AARHUS 2020


Arrangementsbeskrivelse

Vi skyder WOW året i gang på alle bedste vis med en INVITATION til morgennetværksmøde.

Fredag den 24. januar stiller vi skarpt på ”TALENT TIL AT ÆNDRE”
 – hvordan bruger man sit talent til at gøre en forskel”. Kom og bliv inspireret til at selv at bruge dit talent og gøre en forskel og mød samtidig andre inspirerende kvinder.

Talentfulde og meget forskellige profiler fortæller, hvordan de har haft modet til at forløse deres talent og gøre en forskel – i samfundet, for miljøet og som verdens-etter. En forskel, der i den grad skaber motivation og engagement for andre.

Oplægsholdere er:
Formand i Muskesvindfonden, Simon Toftgaard,

OL-sejler, Anne-Marie Rindom, 

Moderator og prisvindende journalist , Susanne Hoeck

 

Deltag i morgenmødet hvis du vil inspireres til at gøre en forskel, og hvis du gerne vil møde og tale med andre interessante kvinder.

Der er kaffe og croissant fra Martin IB til mødet.

”TALENT TIL AT ÆNDRE – hvordan bruger man sit talent til at gøre en forskel” ligger i arbejdstiden, da vores talenter ofte referer til det vi bruger meget af vores tid på, nemlig arbejdet.

Følg med via sociale medier her Instagram og Facebook.

Tilmeldingsgebyret refunderes ikke, men du har lov til at videresælge din billet. Der vil blive taget foto til brug i videre markedsføring. Dette godkender du, når du bestiller din billet. 

Parkering: Aarhus Internationale Sejlsportscenter ligger på Ester Aggebosgade 80, 8000 Aarhus C. For parkering henvises der til gratis 3 timers offentlige parkeringspladser på Aarhus Lystbådehavn eller Q Park betalingsanlæg i Z-Huset, Ester Aggebosgade 8, 8000 Aarhus C – begge i kort gåafstand fra Sejlsportscentret. Det er naturligvis muligt at cykle til Sejlsportscentret ligesom bybus nr. 25 går lige til døren.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til Brand Manager, Nynne Ammundsen (nynne@sejlsportsligaen.dk) // 2856 5180

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Sejlsportsligaen
Tlf: +45 28565180
nynne@sejlsportsligaen.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Sejlsportsligaen
Tlf: +45 28565180
nynne@sejlsportsligaen.dk